Vinduespudsning i Ringsted

Hos Team Rengøring tilbyder vi vinduespudsning i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring og det helt rigtig udstyr til både privatkunder og erhverv.

Vi klarer både den indvendige og udvendige vinduespudsning. Desuden overholder vi naturligvis altid vores aftaler, og det er meget vigtigt for os, at aftalen med kunden står helt klar, så vi altid lever op til forventningerne. Vi tilbyder vinduespudsning i fast interval efter jeres ønske hver 4. 8. eller 12. uge – eller efter ønske, og så sender vi naturligvis først regningen, når jobbet er udført.

 

Ingen løbske dråber eller striber

Når vi udfører vinduespudsning til private, arbejder vi med fokus på det gode slutresultat. Vi sørger for, at dine kanter er aftørrede, og at dine karme ikke flyder med vand, når vi er færdige. Vi kommer gerne i faste intervaller, så du altid har pæne og rene vinduer i dit hjem. Har du blot brug for en enkelt vinduespudsning, rykker vi naturligvis også ud. Derudover tilbyder vi rensepudsning til de kunder, der har behov for en grundigere polering af deres vinduer. Det kan for eksempel være efter et håndværkerbesøg i forbindelse med nymalede vinduer eller solfilm på ruderne.

Rensning af solceller

Solceller samler med tiden en del indgroet snavs, der kan påvirke solcellerne og reducere energimængden. Solcellers ydeevne kan forøges med op til 30 %, hvis de bliver rengjort 2-3 gange årlig. Det kan være noget af en udfordring at rengøre solceller, men vi står klar med det helt rigtige udstyr og kompetencerne til at rengøre solcellerne effektivt og nænsomt. Hos Team Rengøring tilbyder vi vask af dine solceller med rentvandsanlæg, der sikrer at dine solceller ikke tager skade af mineraler, som er i almindeligt postevand.

Kunne du tænke dig at høre mere om vinduespudsning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon 40 38 74 70 eller på e-mail tr@teamren.dk. Vi arbejder i Ringsted, Roskilde og Slagelse, men kører også gerne ud på resten af Sjælland.

Home » Vinduespudsning