VINDUESPOLERING I RINGSTED

MANGLER DU EN VINDUESPUDSER I RINGSTED?

Vi elsker at pudse vinduer i Ringsted, og det er heldigvis en af de ting, vi beskæftiger os allermest med. Det er til glæde og gavn for vores vinduespudsere, men også for vores mange lokale kunder, hvor størstedelen har været med fra den spæde opstart og frem til nu. Vi vil meget gerne pudse flere vinduer i Ringsted, og er du derfor på udkig efter en lokal vinduespudser, er vi sikre på, at det ikke kun er os, der vil blive glade for samarbejdet.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD

Få pudset vinduer i Ringsted

Vinduespolering i Ringsted – vi løser alle opgaver.

Lige fra lejlighedsområderne omkring Sjællandsgade, Tinggade, Sct. Hansgade og Nørregade til både nye og gamle parcelhusområder og videre til virksomheder og butikker, der ugentligt kan glæde sig over rene vinduer. Det gælder blandt andet butikker i Ringsted Outlet og omkring Rinsted Torv, hvor du som forbipasserende måske er stødt ind i en af vores vinduespudsere.

Benløse er ligeledes en bydel, vi kører rigtig meget i, og både i Ringsted by, Benløse og andre nærliggende byområder som blandt andet Vetterslev, Kværkeby og Gyrstinge har vi et højt ønske om at pudse endnu flere vinduer i fremtiden.

Vi garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang – både udvendigt og indvendigt. Du bestemmer selv intervallet og har selvfølgelig ingen binding på din aftale. Vi løser også engangsopgaver med kort varsel, så du har mulighed for at få pudset dine vinduer inden en bestemt dato eller begivenhed.

Har du spørgsmål til vinduespoleringen?

Brænder du inde med et spørgsmål, du ikke kan finde svar på? Så er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne herunder, så hører du hurtigst muligt fra os.

Team Rengøring A/S vinder Erhvervsprisen 2019. Rengøring i Ringsted. Vinduespolering i Ringsted. Ringsted Erhvervsforum.

Vinder af Ringsted Erhvervspris

Ringsted Erhvervsforum kårede os sidste år som vindere af Ringsted Erhvervspris 2019. Titlen og den medfølgende anerkendelse er vi fortsat utrolige stolte over. Vi ville ikke være nået, hvor vi er i dag, hvis det ikke havde været for vores dygtige medarbejdere samt gode og samarbejdende kunder.

At få sådan et skulderklap fra Ringsteds erhvervsliv bekræfter os i, at vi på den gode måde skiller os ud fra konkurrenterne i en til tider svær branche. Vi håber meget på, at titlen i fremtiden vil betyde, at endnu flere kunder vil vælge os, så vi kan bevise, hvorfor vi vandt Erhvervsprisen 2019.

RING TIL OS
SKRIV TIL OS
Jeg har fået pudset vinduer af Team Rengøring A/S i mange år nu, og jeg har altid været 100% tilfreds.
Peter
Mine vinduer er altid så flotte, når vinduespudseren har været forbi. Jeg vil anbefale alle at bruge Team Rengøring A/S.
Ulla

Hvad pudser vi

Vi løser alle opgaver, når det kommer til vinduespolering. Det gælder både privat og erhverv, og vi har kompetencerne og udstyret til at komme i mål med alle slags opgaver. Vi pudser både ved hjælp af stige, teleskopstang og lift samt rentvandsanlæg. Den almindelige vinduespolering i nåhøjde løser vi selvfølgelig også. Uanset hvordan din bolig eller virksomhed er indrettet, kan vi altså løfte opgaven, og du kan efterfølgende nyde synet af skinnende klare vinduer. Det gælder både udvendigt og indvendigt.

Vi ved, at vinduespolering er mere, end bare rene vinduer. Vi skræddersyer derfor en aftale, der passer helt til dine behov og ønsker, så du får pudset dine vinduer i det ønskede interval og på den rigtige måde. Det kan for eksempel være, at du vil have pudset dine vinduere udvendigt oftere end indvendigt? Eller du har en 1. sal, der kun skal pudses hver anden gang i forhold til stuevinduerne? Det kan også være, du er i tvivl om den bedste løsning for pudsning af dine vinduer? I alle tilfælde lytter vi til dine ønsker, så vi sammen kan sætte en aftale op for vinduespolering i Ringsted, der forhåbentlig vil køre i mange år frem.

 

Konkurrencedygtige priser

Når det kommer til pris, vil vi være konkurrencedygtige. Du kan derfor være sikker på, at du hos os ikke betaler for meget i forhold til andre vinduespudsere. Er tilfældet, at du er utilfreds med din nuværende vinduespudser og ønsker et tilbud fra os, vil vi i langt de fleste tilfælde være i stand til at matche den pris, du har været vant til at give. Det er vores måde at vise på, at vi vil være konkurrencedygtige og har fair priser, der i sidste ende kommer dig til gode.

Vi kommer gerne helt uforpligtende ud og giver dig en pris. Så ved du enten, hvad det vil koste at få en af vores vinduespudsere forbi i fast interval fremadrettet og ellers kan du bruge vores pris som et pristjek, hvis du allerede har en vinduespudser.

 

Fradragsberettiget vinduespolering

Det er ikke alle, der ved det, men det er muligt at benytte dit håndværkerfradrag på vinduespolering. Hvis du ikke allerede gør brug af dit fradrag, vil det være smart at få indberettet denne serviceydelse. Det sparer dig i sidste ende for penge, og hvem er ikke interesseret i det? Dine udgifter til vinduespolering skal du registrere på Skats hjemmeside, og her kan vi være behjælpelige at sende dine fakturaer for det forgange år. Så kan du nemt og enkelt danne dig et overblik over, hvilket beløb du skal indmelde hos Skat.

 

Er det ikke kun vinduerne, der trænger til en kærlig hånd? Vi har også rengøring i Ringsted.

 

Indhent tilbud på vinduespudser i Ringsted

Ønsker du tilbud på vinduespudsning i Ringsted? Så kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kan med kort varsel rykke ud og vurdere omfanget af opgaven og sætte den rette pris, ligesom vores vinduespudsere efterfølgende er hurtige til at få lagt dig ind til første pudsning. Vi løser alle opgaver, og dine vinduer bliver skinnende rene. Det er selvfølgelig helt uden omkostninger at få os ud til et pristjek. Vi kan aftale et tidspunkt, hvor du er hjemme, men vi kan også selv dreje forbi din bolig, lejlighed eller virksomhed og efterfølgende tage dialogen med dig. Kontakt os på tilbud@teamren.dk, udfyld vores formular her på siden eller ring til os på 40387470.

Kontakt os