RENGØRING I RINGSTED

ER DU PÅ UDKIG EFTER RENGØRINGSHJÆLP I RINGSTED?

Ringsted er placeret centralt på Sjælland, og Ringsted har den samme placering for vores virksomhed. Det er her i byen, vi i sin tid grundlagde Team Rengøring A/S, og det er her i byen, vi i dag driver den daglige drift. Ringsted har derfor en helt særlig betydning for os. Vi har en stor del af vores kundegruppe lokaliseret i byen, og det er vi utrolig glade for. Vi vil gerne give noget tilbage til indbyggerne i vores hjerteby, og det gør vi ved at tilbyde rengøring i højeste kvalitet.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD

Den bedste rengøring i Ringsted

Vi kan levere rengøring i høj kvalitet, uanset hvor du bor i byen.

Er du bosat i de nye boligområder omkring Ringsted Outlet, Ringstedet og Ringsted Kongrescenter?

Bor du i centrum nær Ringsted Torv og Sct. Bendts Kirke?

Bor du i villakvartererne Kildemarken, Østre Park, Sønderpark eller ved Ringsted Kaserne og Ringsted Sportscenter?

Har du bosat dig i Benløse eller et helt andet sted i Ringsted Kommune?

Foregår tilværelsen i en omkringliggende småby som Kværkeby,  Sneslev, Gyrstinge eller Vetterslev?

Er du erhvervsdrivende i Ringsted og har din virksomhedsejendom, butik, værksted eller kontorbygning brug for en kærlig hånd?

Står du foran en flytning, har der været håndværkere forbi eller trænger dit hjem bare til en hovedrengøring?

Så kan du alle steder få den bedste rengøring i byen. Det gælder både rengøring i fast interval og engangsopgaver.

Har du spørgsmål til rengøringen?

Brænder du inde med et spørgsmål, du ikke kan finde svar på? Så er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne herunder, så hører du hurtigst muligt fra os.

Team Rengøring A/S vinder Erhvervsprisen 2019. Rengøring i Ringsted. Vinduespolering i Ringsted. Ringsted Erhvervsforum.

Vinder af Ringsted Erhvervspris

Ringsted Erhvervsforum kårede os sidste år som vindere af Ringsted Erhvervspris 2019. Titlen og den medfølgende anerkendelse er vi fortsat utrolige stolte over. Vi ville ikke være nået, hvor vi er i dag, hvis det ikke havde været for vores dygtige medarbejdere samt gode og samarbejdende kunder.

At få sådan et skulderklap fra Ringsteds erhvervsliv bekræfter os i, at vi på den gode måde skiller os ud fra konkurrenterne i en til tider svær branche. Vi håber meget på, at titlen i fremtiden vil betyde, at endnu flere kunder vil vælge os, så vi kan bevise, hvorfor vi vandt Erhvervsprisen 2019.

RING TIL OS
SKRIV TIL OS
Høj service og kvalitet er gennemgående for firmaet, jeg ikke har en finger at sætte på. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Martin, Kunde siden 2014
Jeg kan kun anbefale rengøring fra Team Rengøring. Jeg bruger dem både erhvervmæssigt og privat, og det fungerer bare.
Camilla, Kunde siden 2016

Service i top

For os er det vigtigt, at du får service i topklasse, og det betyder blandt andet, at du kan stole på, vi overholder vores aftaler. Vi ønsker at være det bedste rengøringsfirma i Ringsted, og det tilstræber vi efter i form af kvalitet, troværdighed og kunder, der hver gang får en tilfredsstillende ydelse. Service i top er derfor gennemgående for vores rengøringsjob i Ringsted, og det kan du som kunde opleve fra vores første besøg.

Vi ved samtidig, at det for nogen kan være grænseoverskridende at åbne sit hjem op for udefrakommende, og den situation forsøger vi at forebygge ved blandt andet at sende den samme rengøringsmedarbejder fra gang til gang, tildele jer en fast rengøringsdag og sammen fastsætte et tidsinterval for udførelse af rengøringen.

Derudover er vores personale altid iført arbejdstøj med Team Rengøring-logoer, ligesom der også er logoer på de biler, vi kører rundt i. Når vi kommer og skal gøre rent, er der derfor ingen tvivl om for hverken dig eller naboer, at det er Team Rengøring A/S, der lukker sig ind i dit hjem.

 

Vi gør ikke kun rent i Ringsted – vi pudser også vinduer. 

 

Vi tænker på miljøet

Det er ikke alle, der tænker på miljøet, mens rengøringen står på. Det gør vi heldigvis. Vi har således både udstyr og teknikker, der sikrer en miljøvenlig rengøring. Et eksempel på det er vores flersidede moppesystem, der sparer miljøet for vand, men går ikke på kompromis med det færdige resultat og sikrer et flot og rent gulv.

Det er samtidig med til at forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, der slipper for at bære rundt med en tung gulvspand fyldt med vand og i stedet kan nøjes med en spand fuld af forfugtede mopper.

Det vil i nogens øje virke både forkert og uprofessionelt, at vi vasker gulv uden at have en gulvspand med vand i nærheden af os, men vi kan forsikre om, at vores metode til at vaske gulv både giver et renere og bedre resultat og samtidig er bedre for både miljøet og vores medarbejdere.

 

Håndværkerfradrag på rengøring

Rengøring er en af de serviceydelser, du kan trække fra i SKAT. Det gør du ved at benytte dit håndværkerfradrag, der i daglig tale også kaldes servicefradrag. Hvor stort dit fradrag er afhænger af flere ting, og det er derfor ikke til at sige med 100% nøjagtighed, hvor stort et beløb du kan trække fra. Håndværkerfradraget gælder dog for alle personer over 18 år i en husstand, og du kan derfor trække rengøring fra for mere end en person per husstand.

Når du skal trække rengøring fra, skal det gøres på SKAT’s hjemmeside. Håndværkerfradrag på rengøring er bestemt værd at have for øje, da det i sidste ende kan spare dig penge og gøre din ydelse billigere.

 

Privat rengøring i Ringsted

Ønsker du rengøring i Ringsted? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til dig og kan starte rengøringen op med kort varsel. For at vurdere omfanget af opgaven bedst muligt vil vi meget gerne ud til en kort samtale og rundvisning i dit hjem, så vi sammen med dig kan sammensætte den løsning, der passer dig og din husstand bedst.

Du kan skrive til os på tilbud@teamren.dk eller ringe til os på 40387470. Du er med andre ord ikke langt fra et godt tilbud på professionel rengøring.

Kontakt os