Rengøring i Ringsted, Roskilde og Slagelse for private

Lad os om besværet

Et smukt hjem er et rent hjem, men i en travl hverdag er rengøringen ikke altid det, der står øverst på to-do listen. Hos Team Rengøring kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for rengøring af hjemmet og lægger stor vægt på, at du føler dig tryg, når vi udfører rengøringen. Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring efter dine ønsker og behov. Dette kan for eksempel være hver uge, hver 14. dag, hver måned eller bare en enkelt gang.

Vi sætter en stor ære i at levere et grundigt stykke arbejde og en rengøring i top kvalitet. Sammen med vores kunder sammensætter vi en skræddersyet plan over rengøringen, hvor vi afdækker forventninger og behov. Ligeledes har vores kunder mulighed for at udfylde en blanket med opgaver, vi skal udføre. På den måde betales der for udført arbejde på timebasis. Derudover er privat rengøring blevet fuldt fradragsberettiget, så hele beløbet for rengøringen kan trækkes fra på din selvangivelse. 

En privat rengøring kunne for eksempel bestå af:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af toilet og badeværelse
  • Aftørring af alle vandrette flader
  • Fjernelse af spindelvæv

Fleksibel og tryg service

Vi gør en dyd ud af, at være fleksible, strukturerede og servicemindede. Dette vil du kunne mærke, ved at vi altid har planlægningen i orden. Du har én kontaktperson, som står til rådighed, når du har brug for det. Hvis du ønsker det, kan vi også bestræbe os på, at du får den samme medarbejder ud til dig hver gang – til den tid, du har bestemt.

Hvis du gerne vil udskyde en rengøring på grund af ferie, eller hvis en anledning gør, at der er brug for lidt ekstra finpudsning, så sørger vi sagtens for dette. Vi har altså ingen opsigelsesaftale eller strenge bestemmelser. Dét, der passer dig bedst, passer også os bedst.

Vi er tilgængelige døgnet rundt, og vi er allesammen villige til at gøre dét ekstra.

Spørgsmål om privat rengøring?

Vi holder til nær Ringsted, Roskilde og Slagelse, men kører gerne ud på hele Sjælland. Vil du høre mere om vores service, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 40 38 74 70. Vi kan også kontaktes på mail tr@teamren.dk eller via vores kontaktformular.

Vinduespudsning – Hurtig, grundig og effektiv

Hos Team Rengøring tilbyder vi vinduespudsning i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring og det helt rigtig udstyr. Vi klarer både den indvendige og udvendige vinduespudsning i Ringsted, Roskilde og Slagelse, men kører også på resten af Sjælland.
Vi overholder altid vores aftaler, og det er meget vigtigt for os at, at aftalen med kunden står helt klar, så vi lever op til forventningerne. Vi tilbyder vinduespudsning i fast interval efter jeres ønske hver 4. 8. eller 12. uge – eller efter ønske, og så sender vi naturligvis først regningen, når jobbet er udført.

Gulvservice

Hos Team Rengøring tilbyder vi naturligvis også alle former for behandling af gulve og tæpperens. Her er du sikret et håndværk, der er udført i topklasse.

Vores yderst kvalificerede medarbejdere står altid klar med professionel udførsel og rådgivning, så du får leveret det bedste resultat inden for vores forskellige typer af gulvbehandlinger. Ingen opgaver er for store eller små – vi tilbyder alle former for rengøring og behandling af gulve.

Havearbejde

læs mere

Tag og fliserens

læs mere

Vinduespudsning

læs mere

Specialopgaver

læs mere

Kontakt os

Vores referencer

Home » Privat