Privat rengøring

af enhver art

Et smukt hjem er et rent hjem, men i en travl hverdag er rengøringen ikke altid det, der står øverst på to-do listen. Hos Team Rengøring kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for rengøring af hjemmet og ligger stor vægt på, at du føler dig tryg, når vi udfører rengøringen.

Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring efter dine ønsker og behov. Dette kan for eksempel være hver uge, hver 14. dag, hver måned eller bare en enkelt gang. Vi sætter en stor ære i at levere et grundigt stykke arbejde og en rengøring i top kvalitet.

2

Erhvervsrengøring

af høj kvalitet

Team Rengøring løser alle former for kontor- og erhvervsrengøring i Ringsted, Slagelse, Roskilde og på resten af Sjælland. Med erhvervsrengøring får din virksomhed et langt bedre indeklima samt færre sygedage blandt dine medarbejdere.

Hvad end det drejer sig om rengøring af store virksomheder, butikker, centre eller kontorer, så er vi klar med den bedste service og kvalitet.

5
 • tak for
  din hjælp

  Jeg havde et længere forløb med Britta sjøholm, der udmyntede sig i bedre tro på egne evner, styrket ægteskab og en ro i kroppen jeg sjældent har oplevet før.

  Annelise
 • Positiv
  oplevelse

  Jeg var noget skeptisk da jeg mødte ind til min første session, men denne skeptisk blev gjort til skamme. Det var professionelle forhold og min tanker blev hørt.

  Sanne

Vores rengøringsfirma

har fokus på kvalitet og tillid

I vores rengøringsfirma sætter vi kvaliteten af vores arbejde i højsædet. Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores kunder samtidig med, at vi tilbyder en arbejdsplads med et godt og stabilt arbejdsmiljø, der medvirker til at skabe de bedste resultater.