Gulvservice

Trænger gulvet til en kærlig hånd?

Gulve udsættes dagligt for slid, men en korrekt behandling forlænger levetiden og sikrer, at de fremstår næsten som nye, hvilket giver et flot udtryk. Hos Team Rengøring er du sikret et håndværk, der er udført i topklasse. Med vores kvalificerede og uddannede medarbejdere er vi altid klar med professionel vejledning og rådgivning, så dine gulve kommer i den fineste stand. Ingen opgaver er for store eller små – vi tilbyder alle former for rengøring og service af gulve.

Vores gulvservice indbefatter blandt andet: 

  • Opskuring af gulve
  • Polering
  • Gulvslibning og lak/olie behandling
  • Behandling af gulve
  • Tæpperens

 

Opskuring af gulve

I stedet for at bruge penge på et helt nyt gulv, kan det være en rigtig god idé at opskure sine gulve, da der kan være rigtig mange år i dem endnu.

Hver gang man for eksempel vasker et linoleumsgulv, lægger sæben sig i lag, og på et tidspunkt er det tid til at få al sæben vasket ned, hvorefter gulvet står, som da det lige var lagt. Man kan derefter starte forfra med sæbe for at pleje og beskytte gulvet. Dette kan også ske ved andre gulvtyper – herunder lakerede trægulve og klinker. Med en dybdegående rengøring og opskuring kan man få gulvene til at fremstå som nye, da snavs og sæberester fjernes helt.

Gulvafslibning

Det kan desværre gøre mere skade end gavn at kaste sig ud i en gulvslibning selv. Trænger trægulvet til en opfriskning, er det derfor bedst at ringe til os med det samme.

Vores gulvslibning udføres hurtigt og effektivt med det bedste og mest innovative udstyr på markedet. Ydermere er vi klar med rådgivning og et godt tilbud på vores gulvservice, så du får et perfekt resultat. Inden vi udfører en gulvafslibning, vurderer vi, om der er behov for en fuld slibning, eller man kan kan nøjes med en letslibning med efterbehandling af f.eks. lak eller olie.

Behandling af gulve

Hos Team Rengøring tilbyder vi naturligvis også behandling af gulve med blandt andet lak, olie, lud, sæbe eller polish. Der findes et hav af muligheder. Ønsker du for eksempel at få dine lyse bøgetræsgulve helt mørke, eller skal de have en blank overflade, der er nem at rengøre? Vi er klar med professionelle råd og vejledning, så du får det bedste resultat, der passer til dine behov.

Tæpperens

Inden for gulvservice tilbyder vi også at rense jeres tæpper. Vi har professionelt udstyr til vask og rens af tæpper, så de bliver som nye. Vores metoder er både hurtige og effektive, og vi kan klare selv de helt store arealer som konferencesale eller kontormiljøer med væg-til-væg tæpper. Dette er blandt andet en del af vores gennemgående erhvervsrengøring.

Kontakt os gerne

Trænger dit gulv til en overhaling? Så er vi de helt rette samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på 40 38 74 70 eller via tr@teamren.dk. Vi har base i Ringsted, men kører gerne ud på hele Sjælland herunder Roskilde og Slagelse for at yde gulvservice og rengøring.

Vi udfører naturligvis også denne service for private.

Home » Gulvservice