Grønne områder

Hos Team Rengøring har vi mange års erfaring med havearbejde – herunder hækkeklipning og græsslåning. Vi tilbyder vedligeholdelse af grønne områder i både større og mindre omfang til private- og erhvervskunder.

Inden for vedligeholdelse af grønne områder tilbyder vi blandt andet:

  • Græsslåning
  • Hækkeklipning
  • Lugning af ukrudt
  • Anlæg af nye bede
  • Flisebelægning

Vi tilbyder at slå din græsplæne – uanset størrelsen – og kommer selv med de nødvendige maskiner. På den måde sikrer vi det bedste resultat. Vi tilpasser græsslåningen efter dine behov og laver gerne en fast aftale med udgangspunkt i dine ønsker. Trænger din hæk til at blive klippet – enten en eller flere gange om året – så rykker vi gerne ud. Vi medbringer professionelt udstyr og sørger for, at hækken står pænt hele året rundt. Haveaffaldet tager vi naturligvis med os, så du skal hverken tænke på oprydning eller bortskaffelse.

Alle opgaver inden for vedligeholdelse af grønne områder

Skulle du have behov for det, så klarer vi også andre opgaver inden for vedligeholdelse af grønne områder. Det kan være alt fra vanding af blomster til opsamling af blade eller lignende opgaver. Vi kommer gerne i faste intervaller, så du ikke skal gøre andet end at nyde dine blomster – uanset om de står i store kontorlandskaber eller i private hjem. Drejer det sig om en større ejendom eller et boligselskab, så kan du læse mere om vores ejendomsservice her.

Kunne du tænke dig at høre mere om vedligeholdelse af grønne områder, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland – herunder Slagelse og Roskilde. Ring allerede i dag på telefon nr. 40 38 74 70. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller skrive til os på tr@teamren.dk.

Home » Grønne områder