Erhvervsrengøring i Ringsted, Roskilde og Slagelse

Vi får din virksomhed til at skinne

Team Rengøring løser alle former for kontor- og erhvervsrengøring i Ringsted, Slagelse, Roskilde og på resten af Sjælland. Med erhvervsrengøring får din virksomhed et langt bedre indeklima, hvilken kan have en effekt på antallet af sygedage blandt medarbejderne.

Hvad end det drejer sig om rengøring af store virksomheder, butikker, centre eller kontorer, så kan vi levere kompetent service og høj kvalitet. Vi tilbyder tilmed specialrengøring af skurvogne og hovedrengøring, hvis der eksempelvis har været håndværkere forbi.

Inden for erhvervsrengøring tilbyder vi periodisk- eller dagsrengøring efter aftale. Vi leverer et fast og sikkert tilbud i samarbejde med den enkelte virksomhed, hvor vi sikrer os, at det passer ind i virksomhedens behov og arbejdsrytme.

En erhvervsrengøring kan for eksempel indeholde:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af badeværelse/toilet
  • Aftørring af alle vandrette flader
  • Afstøvning af IT udstyr

Hertil kan der vælges vask og udskiftning af måtter, samt vask og udskiftning af håndklæder og viskestykker. For at sikre det perfekte resultat udfører vi en kvalitetskontrol, så du altid får den service, du har betalt for. Tilmed skræddersyr vi gerne din erhvervsrengøring, så den indeholder præcis de elementer, som I har behov for.

Vi letter den praktiske byrde

Vi kan bistå med næsten alt, hvad angår rengøring og vedligehold af jeres arbejdsplads. Samtidig sørger vi for, at det er enkelt for jer. I har én kontaktperson, og I modtager én samlet faktura. Ydermere, er vi tilgængelige døgnet rundt.

Rengøring efter håndværkere

Det kræver ofte en ordentlig rengøring, når der har været håndværkere på besøg. Hos Team Rengøring klarer vi gerne rengøringen af kontoret eller i forbindelse med en større byggesag, hvis du har haft håndværkere forbi.

Skurvogne

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring af skurvogne. Vi kommer fast en gang om ugen eller hver 14. dag, og sørger for, at jeres mandskabsvogn står klar til håndværkerne. Vi tilbyder også at fylde diverse dispensere op med sæbe, håndklæderuller, toiletpapir og så videre.

Effektiv og fleksibel rengøring

Vi lægger vægt på grundighed og effektivitet, når vi udfører vores erhvervsrengøring. På den måde er du sikret, at virksomhedens arealer altid er efterladt skinnende rene. Nøgleord som kvalitet, stabilitet og god dialog er essentielle for et godt samarbejde, hvilket sikrer en erhvervsrengøring i topklasse.

Kontakt os for et godt tilbud

Ring til os allerede i dag på 40 38 74 70 eller skriv til os på tr@teamren.dk for et uforpligtende tilbud. Vi holder til nær Slagelse, Ringsted og Roskilde, men vi kører hellere end gerne ud på hele Sjælland. Vi er desuden altid klar med råd og vejledning, så vi sammen laver den optimale ordning og skaber det bedste resultat.

Erhvervsrengøring i høj kvalitet

Team Rengøring løser alle former for kontor- og erhvervsrengøring i Ringsted, Slagelse, Roskilde og på resten af Sjælland. Med erhvervsrengøring får din virksomhed et langt bedre indeklima som kan have stor effekt og nedsætte antal sygedage blandt dine medarbejdere.

Vinduespudsning

Hos Team Rengøring kan vi udføre en grundig rengøring og polering af vinduer fra kælder til kvist. Vi har stor erfaring med brug af både lift og specialudstyr, og vi står klar til at løse både store og små opgaver inden for vinduespudsning – herunder glasfacader og glasbeklædninger. Vi tilbyder jævnligt vinduespudsning sammen med vores erhvervsrengøring og andre services, men vi udfører naturligvis også vinduespudsning for kunder, der kun ønsker denne service.

Ejendomsservice

læs mere

Gulvservice

læs mere

Trappevask

læs mere

Specialopgaver

læs mere

Kontakt os