Indhent tilbud

Bliv kontaktet af os

Står du og skal bruge hjælp til enten rengøring eller vinduespolering? Trænger haven eller gulvet til en kærlig hånd eller har du en helt femte opgave, du mener, vi kan hjælpe dig med? Så tøv ikke med at kontakte os.

Benyt kontaktformularen herunder, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilke opgaver løser vi?

Som vores navn, Team Rengøring A/S, måske antyder, er det på rengøring, at vi har vores største ekspertise. Rengøring er dog skarpt forfulgt af vinduespolering, og netop de to serviceydelser er hjørnestene i vores virksomhed.

Vi kan dog mere end det. Vi har ligeledes grønne fingre og kan hjælpe, hvis haven har brug for en kærlig hånd. Det samme gør sig gældende, hvis du er træt af dit gamle og slidte trægulv og i stedet ønsker et gulv, der fremstår som nyt.

For dig som kunde betyder det, at du altid kan være sikker på, at vi leverer den højeste kvalitet og service – uanset hvilken opgave vi vælger dig med.

Få et godt tilbud

Du er også altid velkommen til at ringe til os. Ring til os på 40387470 og få afklaret dine spørgsmål, booket et møde eller noget helt tredje. Har du det bedre med at sende os en mail? Så er det til tilbud@teamren.dk, du skal skrive.

Vi ser frem til at høre fra dig.